in

Szerkesztői levél

Kedves olvasóink, látogatóink!

Bizonyára láthattátok, hogy az oldal komoly változásokon ment keresztül az elmúlt időkben.

Az előző felület sajnos már alkalmatlan volt arra, hogy az oldal tovább tudjon fejlődni, ezért kénytelenek voltunk az oldalt teljesen más motorra cserélni. Most is folyamatosan dolgozunk az oldal arculatán, a galériák jobb áttekinthetőségén, könnyebb lapozhatóságán. Tudjuk nagyon jól, hogy vannak még most is hibák, de hamarosan ezek is ki lesznek küszöbölve. A régebbi látogatóink miatt muszáj megtartanunk a régi oldalstruktúrát, hogy ők is visszataláljanak hozzánk. Hamarosan újabb galériákkal bővülünk.

Nekünk számít a látogatók véleménye

Mindazonáltal szeretnénk megadni a lehetőséget számotokra, amennyiben bármilyen jót, rosszat, hibát találtok, jelezzétek felénk a Facebook oldalunkon az Üzenetküldés gombra kattintva vagy a frizurakepek @ gmail.com e-mail címen.

Fodrászok/Fodrászatok/Szalonok jelentkezését várjuk

A fejlesztés következtében lehetőség van fodrászokkal/fodrászatokkal/szalonokkal való együttműködésre. Célunk az, hogy a legtöbb fodrászat felkerüljön a listánkba, ahol a látogatók tájékozódni tudnak elérhetőségükről és egyéb információkról. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet kattints ide.

Mit gondolsz erről?

Szerző: Laci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12

További hosszú hajak 2

Pixie hajak