in

AranyosAranyos KirályKirály LOLLOL

Ezek a frizurák illenek legjobban az arcformádhoz II. rész

Tehát ahelyett, hogy kizárólag a legújabb trendeket, vagy a régóta dédelgetett frizurát választanád magadnak, próbáld meg inkább az arc formádnak megfelelő stílust kipróbálni. Függetlenül attól, hogy az arcod téglalap, ovális, négyzet, kör, háromszög, szív vagy gyémánt alakú a megfelelő vágás szakszerűen keretbe foglalja és kiegyensúlyozza azt, miközben a legjobb oldaladról mutat téged.

Gyémánt alakú archoz ezek a legjobb hajstílusok!

A gyémánt egy szögletes arcforma, keskeny homlok és állkapocs jellemzi, az arccsontok az arc legszélesebb pontjai. A legcsábítóbb megjelenés érdekében arra kell törekedned, hogy lágyítsd az éles szögeket és kiegyensúlyozd az arccsontokat. Félhosszú, hosszú haj áll a legjobban ezen az arcon. Ha az állkapcsod szeretnéd szélesíteni kicsit, egy állig érő bob frizura biztosan működni fog.

Frizurák háromszög alakú arcformához

Elengedhetetlen egy olyan frizura kiválasztása, amely kiegyensúlyozza az állkapcsot és minimalizálja az arc alsó részének „nehéz” megjelenését. Kerülje a bob stílust – ha mindenképp rövid stílus akkor válassz egy fodros pixiet. A frufruval kapcsolatban a rövid oldalsó stílusú jól mutathat. A hosszabb és teli frufru szintén kerülendő.

Forrás: Tippeknoknek

Mit gondolsz erről?

-6 points
Upvote Downvote

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kinek a sablon, kinek a tip

A szőkéket észreveszik, de a vöröseket sosem felejtik el