in

AranyosAranyos SzörnyűSzörnyű KirályKirály

Az Oldalra Fésült Bubi a Megmentőnk

A bubi egy klasszikus frizura. Leginkább azért szertik a nők, mert egyszerű, de nem unalmas, rövid, de mégis variálható. Manapság a bubi úgy az igazi, ha kissé oldalra fésüljük. Most megmutatjuk, hogyan viselje és gondozza bubifrizuráját. Nem minden hajszerkezetből lesz jó bubi. Erre is ki fogunk térni bővebben.

Eredeti formájában a bubi kb. állig ér, és határozott kontúrjai vannak. A bubi az egyik legnépszerűbb frizura a világon, mert könnyen elkészíthető és karbantartható. Az évek alatt többféle hajhosszúságban megjelent, most a skála a fültől a vállig tart. Ez azt jelenti, hogy a frizurát arcberendezéséhez igazíthatja. Ez különösen igaz a legújabb, oldalra fésült bubi variációra.

Ha az arca inkább hosszúkás, akkor minél rövidebb bubit kell vágatnia. Ez a fókuszt az arcán fogja tartani. Egy-két lépcső fellazítja a vágás vonalát, így nem lapul le. A finom metszésű archoz jobban illik a lágyabb kontúrokkal rendelkező bubi. A kerek arcú nőnek jobban áll a hosszabb, oldalt lapos bubi.

A Bubi (majdnem) mindenkinek jól áll

A bubihoz nem kell különleges hajszerkezet. Ha bubit vágat, vékonyszálú hajából is lélegzetelállító frizura válhat. Az új játékos bubifrizurában megjelentek a hullámok és a mérsékelt göndörség. Ha a haja nagyon rakoncátlan, vagy erősen göndör, akkor viszont nem a frufrus bubi a legjobb választás. Az erősen dauerolt hajú nőknek sem lesz jó a bubifrizura (piramishatás!).

A Legjobb a Világon – A Bubi

Minden egybevéve, a bubit könnyű karbantartani. Ha jó a hajvágás, a bubi egy kis rásegítéssel formában marad. Minél rövidebb és minél élesebb kontúrú a frizura, annál gyakrabban kell visszamenni a fodrászhoz igazításra (a rövidebb bubi esetében négy, míg hosszabbnál hat-nyolchetente).

Forrás: Schwarzkopf

Mit gondolsz erről?

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyönyörű vízesés fonás néhány lépésből

A Hajszárító Forró Levegőt Fúj – És Még Valami Mást