in

A trükk, amivel tökéletes lófarkat készíthetsz

Ráadásul csomók és kimaradt hajszálak nélkül!

1. lépés – Alapozz okosan
Kim Kardashian és Ariana Grande fodrásza imádja a magasan összefogott lófarkakat. A profi szerint úgy érhetsz el tökéletes frizkó-alapot, ha hajmosás után előrehajolsz és egy irányba szárítod a szálakat a tövétől a végekig. Ha teljesen megszáradt, spriccelj rá egy kevés vizet, hogy könnyebb legyen formázni.

2. lépés – Csak lazán!
Ahelyett, hogy egyszerre összefognád a teljes hajkoronádat, inkább oszd kétfelé a folyamatot! A hajad nagyobb részét gumizd a fejtetődre, az alsó tincseket pedig fésüld össze egy alacsony lófarokba. Ezután fogd meg a fejtetődőn maradt részt, spriccelj rá egy kevés vizet az extra simaságért és fésüld a lehető legmagasabbra, majd gumizd össze a tincseidet. Ezután jöhet a következő rész.

3. lépés – Fog már fel!
Az alsó tincseket fésüld ki, majd fogd össze a fejtetődőn lévő copffal. Gumizd össze a kettőt és már kész is a tökéletes lófarok!

4. lépés – Horogra akadva
Ahhoz, hogy a lófarok egész nap egyhelyben maradjon, ne csússzon szét és ne jelenjenek meg kósza tincsek a fejtetődőn, érdemes fixálnod az alkotást. Fogj egy kampós hajgumit, amit többször is körbe tudsz tekerni a copfod tövén és már stabilizáltad is a lófarok tövét.

5. lépés – Rejtsd el!
Végül már csak egyetlen apró csavarra van szükséged a legtökéletesebb és legmenőbb lófarokhoz: fogj egy apró tincset a copfodból és tekerd fel a hajgumira, ezzel elrejtve a kampókat – ráadásul az összhatás is természetesebb lesz. Plusz egy leheletnyi hajlakk és már indulhatsz is!

Forrás: cosmopolitan.hu

Mit gondolsz erről?

-1 points
Upvote Downvote

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A LEGJOBB HÁZI HAJPAKOLÁSOK

Tippek a száraz haj kezelésére