in

AranyosAranyos KirályKirály SzörnyűSzörnyű LOLLOL imádomimádom SiralmasSiralmas

15 félig feltűzött frizura hosszú és rövid hajból is

Unod a copfot? De leengedve se szereted már hordani? Akkor válaszd az arany középutat, a félig feltűzött frizurát: cikkünkben most megmutatjuk, milyen szuper frizurákat készíthetsz hosszú, félhosszú és rövid hajból is! Lapozd végig a képeket!

Félig feltűzött frizura hosszú hajból

Ha hosszú a hajad és nem szereted a hagyományos copfot, akkor érdemes kipróbálni a félig feltűzött frizurát. Tanuláshoz, sportoláshoz remek választás, amikor fontos, hogy ne lógjon a szemedbe a hajad, vagy ne akadjon be semmibe.

Hosszú hajból mesés fonatok készíthetők, érdemes kipróbálni többféle frizurát, melyik áll leginkább jól az arcformádhoz. Használhatsz kiegészítőket (csatok, füzérek), amivel akár alkalmi frizurává is tudod varázsolni a hajad. Ha pedig az egyszerűség híve vagy, ajánljuk a laza hullámokat.

Félig feltűzött frizurák félhosszú hajból

A félhosszú hajból ugyanolyan sokszínű és izgalmas frizurákat lehet kihozni, mint a hosszú hajból. Fonásokkal, kiegészítőkkel; egyenesen vagy begöndörítve – bármelyik módon jól mutat a félig feltűzött haj.

Félig feltűzött frizura rövid hajból

A rövid hajat kicsit már nehezebb feltűzni, de nem lehetetlen. Rövid frizurákhoz ajánljuk a kisebb fonatokat, vagy a fejtetőre puklizott copfokat, fonásokat. Itt is használhatsz kisebb csatokat vagy egyéb kiegészítőket – vagy egy különleges fülbevalót, ami pedig kifejezetten feldobja a megjelenésed!

Forrás: Tippeknoknek

Mit gondolsz erről?

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kate Middleton 2020 sláger hajszínével inspirál minket

Nagyot megy a karanténszőke trend a sztárok között is